Znova chceme potrvrdiť kuchárske umenie v Zylindri, kde spájame súčasné kulinárske trendy s tradíciou. S tradíciou znamenitej rakúsko-uhorskej kuchyne. Ako kedysi chutili tradičné recepty maďarskej, rakúskej a slovenskej kuchyne, predstavujeme v menu zostavenom pre Zimný festival jedla:
Chute regiónov:
Kapustný list plnený bravčovým mäsom, domáci ovar, tirolské knedle, kyslá smotana
Naše ikonické jedlo:
Foie gras pomaly varená v portskom víne, pyré z pečeného cesnaku, baby hruška, cibuľové chutney
Kuchárova voľba:
Hovädzia kvetová špička, špenátové pyré, hovädzí špik, prepeličie vajíčko, jablčný mušt
K trojchodovému menu môžete ochutnať aj sladkú bodku na záver:
Slivkové gule, sladký cmar, karamelizované lieskovce
Naplánujte si špacírku Prešporkom a rezervujte si deň a čas vašej degustácie.
Najnovšie komentáre